Confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Politica de confidențialitate promovată de Magazinul Elibrys explică în ce mod utilizăm noi orice tip de informație personală pe care ne-o puteți oferi pe parcursul utilizării site-ului sau plasării unei comenzi online.
Informație personală înseamnă orice tip de informație care vă identifică pe dumneavoastră în nume personal (de exemplu numele dumneavoastră, adresa sau numărul de telefon).
 
Magazinul Elibrys nu va vinde, închiria sau distribui informațiile colectate nimănui. Colectăm informațiile pentru a putea onora comenzile și pentru a servi cât mai bine pe clienții noștri cu informații complete referitoare la starea comenzilor sau a livrării.
Dacă doriți să modificați datele dumneavoastră personale aflate în posesia noastră, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa: office@elibrys.ro și Echipa Elibrys vă va răspunde.
 
Dorim să vă asigurăm că sunteți protejați împotriva distribuirii datelor cu caracter personal către terți. Toate datele dumneavoastră cu caracter personal transmise către noi pentru a vă identifica corect atunci când folosiți magazinului online Elibrys vor fi folosite în deplin acord cu declarația prezentă de confidențialitate.
 
Magazinul Elibrys își rezervă dreptul de a opera modificări ale politicii de respectare a confidențialității datelor clienților prin actualizarea periodică a paginii web de față.. Vă recomandăm în consecință să vizitați periodic pagina care prezintă declarația noastră de confidențialitate pentru a vă asigura că sunteți de acord cu schimbările operate. Declarația de confidențialitate este activă pe tot parcursul existenței magazinului online Elibrys.
 
Putem colecta următoarele categorii de date personale: numele și denumirea persoanei fizice sau a companiei; informațiile de contact, inclusiv adresa de email; informații cu caracter demografic precum codul poștal, adresa, numărul de telefon.
Vă cerem anumite informații cu caracter personal în general pentru a vă înțelege mai bine preferințele și a fi capabili să vă oferim servicii îmbunătățite și în particular pentru următoarele motive: păstrarea unei arhive interne; îmbunătățirea serviciilor și/sau a produselor; trimiterea de e-mail-uri promoționale despre produsele noi, ofertele speciale sau alte informații pe care considerăm că le veți găsi interesante, folosind adresa de e-mail comunicată de către dumneavoastră; putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a adapta website-ul nostru la cerințele și interesele dumneavoastră; informarea utilizatorilor/clienților privind evolutia și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.
 
Dorim să vă asigurăm că securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal este bine protejată. Pentru a preveni accesul neautorizat la datele dvs. sau divulgarea acestora către terți, am pus la punct mai multe proceduri adecvate, fizice, electronice și administrative, care să securizeze și să protejeze toate datele pe care le colectăm din mediul online.
 
Magazinul Elibrys folosește serviciile de email ca modalitate de contactare a clienților săi. La înregistrarea ca nou membru al magazinului online Elibrys utilizatorul trebuie să fie de acord cu primirea email-urilor cu caracter non-promoțional (email-uri cu date de facturare, suport tehnic și informații despre înregistrare) și promoțional (oferte, tutoriale). Astfel, Elibrys poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal sau lunar și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Prin citirea prezentului document ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.
 
Suntem bucuroși să primim întrebările și comentariile dumneavoastră referitoare la orice aspect de confidențialitate.
 
În cazul în care aveți asemenea comentarii sau în cazul în care doriți să formulați o reclamație referitoare la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa: office@elibrys.ro
 
Ne înclinăm,
Cu dragoste,
Echipa Elibrys

 

Despre Compania Elibrys
Soluționarea On-line a Litigiilor | ANPC
eLibrys.ro © 2012 - Toate drepturile rezervate. | Powered by