Despre Noi

DESPRE NOI

Pentru IMAGINE & BRAND, Magazinul Elibrys, încrederea celor mari și bucuria celor mici este obiectivul principal pentru care comercializează, atât online pe site-ul magazinului ELIBRYS.RO, cât și la adresa magazinului ( showroom cu vânzare ) din Galați din Bld. Siderurgiștilor nr 24, bl SD6A, scara 3, ap 41, parter, produse de calitate.

Suntem interesați să ne evidențiem prin responsabilitatea cu care tratăm nevoile clienților nostri, de aceea în gama noastră largă de produse se regăsesc cât mai multe mărci consacrate și apreciate la nivel internațional sau mondial. 

Produsele se adresează atât celor mici, cât și preșcolarilor, școlarilor, liceenilor, studenților dar și profesorilor, părinților, fimelor sau companiilor.

De la simplul creion până la creioane mecanice de lux, de la prima carte de colorat până la caietul studențesc, de la o mică atenție pe care vrei să o oferi cuiva drag, până la stiloul de lux pe care ți l-ai dorit întotdeauna, cu siguranță pe magazinul nostru online ELIBRYS.RO vei găsi orice produs pe care ți-l poți imagina în gama de produse comercializate de noi.

Clienții noștri sunt ca o familie pentru noi. Acceptăm sugestiile, ascultăm nevoile și dorințele atât ale părinților, cât și ale copiilor dumneavoastră. Pentru că suntem preocupați de dezvoltarea și educația copilului dumneavoastră venim în sprijin pentru a contribui la formarea și educația copilului cu o serie de jocuri și jucării.

Societatea IMAGINE & BRAND, Magazinul Elibrys, a fost înființată în anul 2011. De atunci și până în prezent am reușit să ne dezvoltăm și să aducem pe rafturile noastre noi mărci consacrate de produse.

Magazinul online ELIBRYS.RO vine în sprijinul clienților și cu partea de produse sugerate pentru a ușura alegerile clienților.

Societatea IMAGINE & BRAND, prin magazinul online ELIBRYS.RO încearcă să acopere orice nevoie a clienților și promite satisfacerea acestora prin calitatea produselor oferite. 

Încrederea celor mari și bucuria celor mici este fundația societății încă din anul 2011 și până în prezent.

Vă dorim cumpărături cât mai plăcute, multe realizări și bucurii alături de cei dragi.

Cu dragoste,
Ne înclinăm,
Echipa Elibrys

 


Despre Compania Elibrys
Soluționarea On-line a Litigiilor | ANPC
eLibrys.ro © 2012 - Toate drepturile rezervate. | Powered by